Recrutare si selectie de personal

Fie ca sunteti o firma noua, una cu experienta sau in curs de dezvoltare si aveti nevoie de personal suplimentar echipa noastra de recrutare va gasi persoana potrivita pentru dumneavoastra.
Va garantam o selectie atenta si profesionista a candidatilor in concordanta cu cerintele companiei dumneavoastra.

IS Recruitment are competentele si experienta necesare procesului de recrutare avand ca scop gasirea candidatului ideal in cel mai scurt timp.
Fie ca sunteti o firma noua, una cu experienta sau in curs de dezvoltare si aveti nevoie de personal suplimentar echipa noastra de recrutare va gasi persoana potrivita pentru dumneavoastra.
Va garantam o selectie atenta si profesionista a candidatilor in concordanta cu cerintele companiei dumneavoastra.

Procesul de recrutare poate avea o influenta deosebit de mare asupra unei companii atat in sens pozitiv, daca este realizat de catre persoane specializate, cat si in sens negativ daca este pus in practica fara a fi urmat o serie de pasi esentiali in realizarea lui.
Acesta implica cautarea, localizarea, identificarea si atragerea potentialilor candidati din care urmeaza sa fie alesi cei care corespund cel mai bine cerintelor posturilor vacante.

In cadrul procesului de recrutare exista doua elemente esentiale:

 • identificarea corecta a candidatilor (presupune o cunostere foarte buna a profilului postului vacant si a resursei umane care poate obtine succes ocupanad postul respectiv);
 • atragerea candidatilor doriti in organizatie (presupune promovarea pozitiei vacante utilizand canalele corespunzatoare astfel incat acei candidati doriti de organizatie sa fie la randul lor interesati de o viitoare colaborare).

Scopul nostru este acela de a cauta si prezenta candidatii cei mai potriviti pentru jobul oferit de angajator.

Externalizarea procesului de recrutare atrage dupa sine o serie de avantaje pentru companie. Cel mai important este economia de timp si bani. Nu se va mai pierde timp si energie cu selectarea CV-urilor si contactarea numerosilor candidati din care doar o mica parte corespund criteriilor companiei.
Toate acestea vor fi facute de catre firma de recrutare iar compania va primi doar CV-urile celor mai buni, compatibili cu job-ul respectiv.

Procesul de recrutare in sine este destul de complex iar pentru a putea fi finalizat cu succes trebuiesc parcurse o serie de etape:

 • realizarea profilului profesional al jobului alaturi de companie;
 • integrarea profilului in cultura organizationala a companiei;
 • identificarea potentialilor candidati prin metode proprii de cautare;
 • selectia candidatilor;
 • evaluarea CV-urilor selectate;
 • testare profesionala;
 • testare psihologica, determinarea nivelului coeficientului de inteligenta;
 • pregatirea si transmiterea listei scurte cu cei mai potriviti candidati;
 • organizarea interviurilor finale;
 • finalizarea procesului de recrutare;

In functie de complexitatea procesului de recrutare si de numarul de candidati recrutati, acesta poate dura de la 10 zile la 45 zile.

Oferta personalizata

Fiecare companie are propriile necesitati administrative. De aceea puteti lua legatura cu noi pentru a va putea trimite o oferta personalizata pentru serviciile dorite.