Servicii

Cu ce va putem ajuta

null

Recrutare si selectie de personal

IS Recruitment are competentele si experienta necesare procesului de recrutare avand ca scop gasirea candidatului ideal in cel mai scurt timp.
Fie ca sunteti o firma noua, una cu experienta sau in curs de dezvoltare si aveti nevoie de personal suplimentar echipa noastra de recrutare va gasi persoana potrivita pentru dumneavoastra.

Afla mai mult

null

Executive search

Pentru ocuparea pozitiilor de middle si top management, punem la dispozitia clientilor nostri, servicii de executive search. Candidatii doriti de clienti de cele mai multe ori nu sunt activi pe piata.
Noi ne ocupam sa le prezentam oferta clientului astfel incat acestia sa treaca de la stadiul de candidati inactivi la cel de candidati activi si interesati de jobul prezentat.

Afla mai mult

null

Salarizare si administrare de personal

Prin extrenalizarea serviciilor de administrare personal si salarizare veti avea costuri mult mai reduse. Salarizarea inseamna mai mult decat plata unui salariu, necesita o cunoastere buna a legislatiei, o evidenta corecta si la timp a personalului si taxelor aferente si de asemnea depunerea tuturor declaratiilor in termenele stabilite de lege.

Afla mai mult

null

Servicii pentru candidati

Prin intermediul serviciilor noastre va puteti gasi jobul potrivit.
Scopul nostru este acela de a prezenta oricarui potential angajator competentele profesionale, calitatile si motivatia dumneavoastra.

Afla mai mult

null

Servicii financiar-contabile

In parteneriat cu SC CMA Expert Contab SRL, va oferim servicii financiar-contabile. Pentru mai multe detalii accesati siteul partenerului nostru.

Afla mai mult